Başören İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, çalışanları ve öğrencileri ile yenilikleri takip eden, bilgilerini hayata geçiren, verimliliği ve kaliteyi sürekli artıran, öğretmen-öğrenci-veli diyaloguna önem veren; disiplini, vizyonu, dinamik kadrosu, çağdaş eğitimi; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları ile kendini kanıtlamış köklü bir okul olmak.

Misyon: Ülkemizi ve kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama 08:00 Bitiş 14:10
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://basorenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Başören Mahallesi 10101 sokak no70 CEYHAN

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim uygulanmaktadır.

Adres - Başören Mahallesi 10101 sokak no70 CEYHAN

Ulaşım Okulumuza özel araçlarla ve değişken saatlerde bulunan belediye otobüsleri ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana il merkezine 45 km. Ceyhan ilçe merkezine 26 km. Kozan ilçe merkezine 43 km. İmamoğlu İlçe merkezine 15 km.